ّٓ رفيق حميد عزيز با درودهاى گرم

لطفا اين نوشته را براى رفقا بفرستيد. مجيد حسينى

دو سئوال و يک توضيح

در نوشته مورخه ٢٠٠٣٠٩١٠، رفيق على مى نويسد: «اما در مباحث اخير برخى از رفقا از جمله خود مجيد و ثريا و فاتح شيخ و برخى رفقاى ديگر نکاتى را مطرح کردند که بطور آشکارى مخالفت با ايجاد شوراها در شرايطى معنى ميدهد. مجيد و ايرج ايجاد شوراها را به فرداى سرنگونى رژيم اسلامى موکول ميکنند.»

١- ممکن است از رفيق على خواهش کنم بجاى اين تفسير از نوشته من که جلو دست اوست، خود جمله اى را که که به مخالفت با ايجاد شورا اشاره دارد و يا حتى بقول ايشان اين معنى را مى دهد بمن نشان دهد.

٢- باز هم لطفا در رابطه با اينکه من «ايجاد شوراها را به فرداى سرنگونى رژيم اسلامى موکول»، کرده ام جمله و يا کلمه اى را از نوشته هاى من به خواننده اين مباحثات نشان دهيد. رفيق على جمله زير را از نوشته من آورده و با نقل قولى از منصورحکمت به نقدش پرداخته در صورتيکه نقل قول منصورحکمت در جهت تائيد نظر من و خلاف ادعاى رفيق على است و به آن توجه کنيد. «مثلا اين ادعاى مجيد که ميگويد: «اين روش و اين سناريوى غير واقعى است که به بعضى از رفقا فرصت ميدهد از منصورحکمت براى ما فاکت بياورند که شورا خوب است و در شرايط اختناق هم مى شود سازماندهى آن را در دستور گذاشت؛ بدون اينکه توضيح دهند که چرا که منصورحکمت قرارى در اين رابطه نداد؟». اينجا من به تصوير کاذب و سناريوى غير واقعى که رفقا از موافقين و مخالفين قرار مى دهند اشاره کرده ام، اگر توجه کنيد از زاويه اعتراض به رفقايى که در اين سناريوى غير واقعى به ترويج شورا و محسنات شورا براى ک م و کادرهاى اصلى حزب مى پردازند و در اين پز ظاهر ميشوند اين جملات را نوشته ام. اگر رفيق على توجه کند در جمله دوم « چرا منصورحکمت قرارى در اين رابطه نداد؟» بحث من قرار است و نه شورا و يا ايجاد آن، قاطى کردن اين دو سطح از بحث جزيى از آن سناريويى تلخ است. در هر حال مقصود من در اين جملات به اندازه کافى واضح و گويا است و اگر رفقا به نوشته ام مراجعه کنند با برجستگى بيشترى متوجه آن مى شوند. رفيق على از مقاله «فقط دوگام به پس» نادر نقل کرده که: «تشکيل شوراها توسط توده ها «اصولا بدون قيام و بر چيدن دستگاههاى دولتى» مقدور نبود، يک در افزوده تئوريک مهم و البته نادرست و راه کارگرى، به بحث شوراست. با اين کلمات همينطور نميشود بازى کرد. حزب کمونيست قبلا حول اين موضوعات با ديگران پلميک کرده و اساسا دارد ايده شورا و امکانپذيرى تشکيل آن را در غياب يک وضعيت انقلابى تبليغ ميکند. بين اختناق مطلق و «برچيدن دستگاه دولتى» هزارو يک وضعيت سياسى ديگر و توازن قواهاى متفاوت ميتواند وجود داشته باشد. بهم ريختن تبيين حزب کمونيست از شورا و مخدوش شدن خط مشى حزب مبنى بر تبليغ تشکيل آنها از مجراى جنبش مجمع عمومى (و نه لزوما قيام مسلحانه)، بهاى زيادى است که .... حزب قرار است بپردازد» رفيق على نوشته : «نقل قول نادر از نقطه نظر من در نقطه مقابل بحث مجيد قرار دارد.» باز هم تفسير اشتباه از اين نقل قول نادر و خلاص کردن خود از مدلل کردن تقابل اين گفته نادر با آنچه من گفته ام با بيان «از نقطه نظر من».

مجيد حسينى ٢٠٠٣٠٩١٠